feb 022011
 

Då var det dags igen. Den 9 mars medverkar jag på ett seminarium om IPv6 som .SE och PTS håller i.

De beskriver innehållet så här:

Den 9 mars på Clarion Stockholm vid Skanstull kör vi ett heldagsseminarium kring IPv6. E-delegationen berättar om varför det är dags att börja med IPv6 nu. Johannes Endres från Magazin fuer Computertechnik och Anders Tall från HD delar med sig av sina erfarenheter kring IPv6-projekt. Torbjörn Eklöv från Interlan berättar hur du inventerar och kommer igång. Einar Lönn och Jörgen Eriksson från .SE visar live hur du sätter upp en tunnel och startar dns, webb och mail-servrar med IPv6. Phil Robers från Internet Society presenterar World IPv6 day och vilka som ligger bakom detta arrangemang.

Mer info: http://www.ipv6forum.se/punktse/

 Posted by at 13:09

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)